B.Nosy is het merk voor baby’s en kinderen van 3 maanden tot 14 jaar, opgericht in 2015 in Nederland. B.Nosy: Fun-Proof voor nieuwsgierige kinderen! Dat is waar B.Nosy voor staat. Met B.Nosy bent u zeker van een unieke look, volgens de nieuwste betaalbare trends.

Onze collecties matchen verschillende gelegenheden en stijlen door diversiteit in items, kleuren, prachtige all-over prints en een comfortabele pasvorm. Met 7 leveringen per jaar is het gemakkelijk om nieuwe looks te creëren wanneer u verschillende items combineert. Mix en match!
Een comfortabele outfit is essentieel in een speels en avontuurlijk leven. Dat is waarom we de meest geschikte materialen selecteren om te spelen. Voor extra comfort gebruiken we stoffen met lycra en geborstelde stoffen. Zacht en gemakkelijk te dragen. De B.Nosy-collectie is kleurrijk. Fluorkleuren worden gebruikt in onze (baby) meiden- en (baby) jongenscollectie.

De collectie jongens en meisjes varieert van maat 98 tot 164 en de babycollectie varieert van maat74 tot 92.

www.b-nosy.com

Contactpersoon: Bertina Arbeek / Barth van Hout