THE NEW

Kindermode – meestal gedefinieerd door opvallende kleuren en kinderlijke prints – varieerde vaak aanzienlijk van volwassenen. HET NIEUW is anders. Zoals weerspiegeld in onze naam, zetten we ons in om de nieuwste trends in kinderontwerpen te brengen.

Onze collecties weerspiegelen allemaal Deens design met attitude en stijl. Met een subtiel palet van kleuren en unieke prints en edgy statements gesneden in modieuze maar functionele stijlen. Gemaakt voor zowel meisjes als jongens in de leeftijd van 3-16 jaar.

DE NIEUWE collecties moedigen kinderen aan hun eigen stijl te vinden, weg van het normale kinderkledinguniversum. Altijd met een sprankeling in de ogen en een vleugje humor.

We erkennen nog steeds duidelijk dat kinderen kinderen moeten zijn; we houden van meisjes in jeans en jongens met open shirts en gescheurde jeans.

Vorig seizoen hebben we sportkleding aan ons merk toegevoegd. THE NEW pure is 15-20 functionele hoogwaardige stijlen die mode en sport bij elkaar brengen. Voor zij en moeder.

De collectie is verkrijgbaar in de maten: 3 -16 jaar

Website: www.thenew.dk