We zijn THE NEW begin 2016 gestart. We zijn het favoriete internationale merk voor fashionista-ouders en hun kinderen.

We vieren ouders en hun kinderen van 3-16 jaar, die individuele personages zijn en graag spelen en ontdekken.

Onze collecties weerspiegelen allemaal Deens design met attitude en stijl. We maken kinderkleding geïnspireerd op de mode van volwassenen. Met een subtiel palet van kleuren en unieke prints en edgy statements gesneden in modieuze en functionele stijlen, moedigen THE NEW collecties kinderen aan hun eigen stijl te vinden.

We hebben verschillende soorten partners, rechtstreeks van In Shops en Key Accounts tot Onliners en Zelfstandigen.

Head van Design Louise Paprika Clemmensen zegt over haar belangrijkste inspiratie: ‘Ik ontwerp de collectie, zodat je kunt mixen en matchen tussen de verschillende ontwerpen. En je kunt het gemakkelijk op en neer stylen met slechts een paar kleine veranderingen ‘. Louise is er trots op de kinderen een relevante en individuele keuze te bieden uit de volwassen modewereld.

THE NEW kleding is de kleding waarvan je wenst dat hij bij jou in de kast hing.

We nemen verantwoordelijkheid voor onze woorden en daden; we gaan het gesprek aan en benadrukken een open en eerlijke communicatie met respect.

www.thenew.dk

Contact: Chris Lützen Petersen