De gaafste merken staan op Sunday School

Brrrr… het is weer koud!  Hopelijk is het ook echt winters als de 3e editie van de SundaySchool plaatsvindt. Dat zou namelijk perfect bij ons thema ‘winterwonderland’ passen.

We hebben weer een ontzettend tof en inspirerend programma voor jullie op 13 januari 2019 en heel veel nieuwe merken. Uiteraard ontdek je er de mooiste merken van Nederlandse bodem, maar deze editie zullen jullie nog meer collecties van over de gehele wereld tegen komen. Met meer dan 100 nationale merken en bijna even zoveel internationale merken zal SundaySchool als Nederlandse kindermodebeurs de bezoekers inspireren met merken van over de hele wereld.

Met meer dan 200 modemerken is SundaySchool deze editie wéér groter en inspirerender. De meeste modemerken van de eerste twee edities komen terug en daarnaast is er veel aanwas van gave nieuwe kindermodemerken. Wat te denken van de introductie van de kindercollectie van G-Star?

Verder zijn er ook stands van niet de minste namen: de nieuwste collecties van Scotch Shrunk en Scotch R’Belle. Of Monta Juniors, AO76, My Brand, Karl Lagerfeld, Bakerbridge en CKS, Julien Maze, Le Big, Kipling, Done by Deer, Street Called Madison, Juicy Couture, Australian, Legowear, Herschel en de introductie van een nieuw merk uit de designstudio van Vingino. De grote labels worden afgewisseld door kleinere, nieuwe en wellicht nog onbekende merken en dat is de kracht van de Sunday School beurs. Kleine en grote ondernemers staan zij aan zij in de hallen van de Fabrique en dat geeft de gemoedelijke sfeer waar we naar streven.

De merken die zijn genoemd in dit blog, zijn nog maar een kleine greep uit het enorme aanbod aan merken dat je over iets meer dan 4 weken kan komen bekijken. Wil je weten welke merken er nog meer staan? Bekijk alle merken op de website van SundaySchool.

Naast dat je ogen tekort gaat komen omdat de merken die op de SundaySchool staan gewoon te gek zijn. Zul je ook geïnspireerd worden door de aankleding van de prachtige locatie van ‘de Fabrique’. We verklapten vorige week het thema van deze editie al, maar  er is meer te ontdekken tijdens de SundaySchool. Je kan een heuse WonderlandWalk maken,  binnen is een echte WinterLodge en kun je de foto van je leven maken in een levensgrote SnowBal.  Wie weet win jij met die foto zelfs dé hoofdprijs van de insta-foto wedstrijd ; een wintersportreischeque van € 750, die wordt aangeboden door TUI Nederland.

Hou de SundaySchool website in de gaten voor het laatste nieuws in de kindermode en bestel alvast je earlybird entree kaarten voor de beurs op 13 januari 2019.

Fashion highlights van deze week!

1. Ammehoela 2. B.Nosy 3. Sunday Soldiers 4.Moodstreet 5. Molo  6. A076 7. Julien Maze
2018-12-14T11:25:59+00:00