Zondag is het alweer zover, de 3e editie van SundaySchool.

In het thema WinterWonderland wordt u ontvangen door ons team.

U kunt gratis parkeren, en als u vroeg bent, zelfs voor de deur.

U jas kunt u kwijt in de (gratis) garderobe, en als u al een online ticket heeft gekocht (wat we aanraden om de wachttijd zo kort mogelijk te houden), dan kunt u beginnen aan de WonderlandWalk.

Bij binnenkomst is een beursboekje (verzorgd door de Bengels) alsook een plattegrond (verzorgd door KidsFashionMag) beschikbaar. Loop daarna zeker door naar onze catering.

U kunt onder het genot van een lekker bakje koffie of een warme choco met slagroom uw ideale route voor de dag bepalen.

We hebben twee cateringpleinen, één in de Perserij (the Plaza), en één in de Winterlodge.

U kunt kennis maken met meer dan 220 collecties uit Nederland, maar ook uit het buitenland. Zo kunt u de allereerste kindercollectie van G-Star bekijken (Silo 36), of de nieuwe lijn van Scotch&Soda of Monta Juniors (de Perserij). Maar ook Raizzed, het nieuwe merk van Vingino (Loods 6) is er, evenals vertrouwde merken als Z8 en Quapi (Loods 8), Tumble ’n Dry, Noppies, Petrol en Retour (Copraloods) alsook Claesen’s, Protest en Blue Seven (Smederij). Eigenlijk zijn het teveel merken om op te noemen, vandaar ook het beursboekje en de plattegrond.

In de Perserij kunt u meedoen aan een prijsvraag. U kunt uzelf in ski-outfit laten fotograferen in een levensechte Snowball, en als u deze foto deelt op Instagram met tag @SundaySchoolFair en hashtag #SundaySchoolFair, dan maakt u kans op een wintersportcheque van € 750,-

De winnaar (de grappigste, mooiste, inventiefste foto) zal bekend gemaakt worden om 15.30 uur in de Winterlodge.

In Silo 36 zijn er Pop-Up modeshows:

Om 10.30 uur is dat Frankie & Liberty

Dan om 11.30 uur is dat Indian Blue Jeans (d.m.v. een optreden van de meidengroep Amasing)

En om 12.30 uur de nieuwste collectie van Black Bananas

Als laatste is om 13.30 uur een show van Garcia

De optredens hier duren ongeveer 5 minuten, wees er dus op tijd bij.

De hele dag kunt u genieten van de voortreffelijke catering in de Winterlodge, en in beperkte mate in de Perserij. Heerlijke gerechten in het Winter Wonderland thema. Wat te denken van bijvoorbeeld Brusselse Wafels met kersen en slagroom met Gluhwein, al serveren we natuurlijk ook de bekendere broodjes, en geniet in de Winterlodge vooral ook van de aankleding.

Om 15 uur zal er één grote modeshow zijn, ook in de Winterlodge, geproduceerd door het team van JustbyManon  i.s.m. Roel Ruyten en DJ Claire. Let op, toegang is gratis, maar vol is vol. Deze modeshow zal ongeveer 35 minuten duren.

Aan het eind van de modeshow mogen we het bedrag bekend maken dat we kunnen overhandigen aan de stichting Make-A-Wish, bij elkaar gebracht door verschillende merken en bezoekers.

En, zoals eerder genoemd, maken we dan ook de winnaar van de winterportcheque bekend.

Vanaf 16.00 uur tot 18.30 uur is er een borrel in de Winterlodge, en kunt u met vakgenoten van gedachten wisselen en de verschillende collecties die u heeft gezien doornemen. Natuurlijk zijn de stands ook nog bemand, zodat u ook daar collecties kunt aanschouwen.

Om 18.30 uur zal de #3e editie van SundaySchool weer voorbij zijn, en kunt u hopelijk weer voldaan op huis aan.

Dan gaan wij alles weer afbreken en opruimen en starten met de voorbereiding voor de #4e  editie,  die op 30 juni 2019 zal plaatsvinden. Hopelijk zien we u dan ook weer terug.

Voor nu, graag tot zondag, wij zullen er alles aan doen dat u een geslaagde dag heeft.

Groet,

het gehele team en alle deelnemende merken van SundaySchool, the #3rd Episode.