Sneak peak: AW19 The New

Kindermode wordt vaak gedomineerd door felle kleuren en kinderlijke prints en ziet er daarmee vaak anders uit dan de kleding voor volwassenen. THE NEW is anders. Zoals de naam al zegt, wil THE NEW de nieuwste modetrends voor volwassenen in brengen in hun designs voor kinderen.

De collecties ademen allemaal het alom bekende Deense design met die bepaalde attitude en stijl. Een subtiel palet van kleuren, unieke prints en edgy statements complementeren de modische en functionele stijl van THE NEW. De collecties worden gemaakt voor jongens en meisjes van 3 tot en met 16 jaar.

De collecties van THE NEW moedigen kinderen aan om hun eigen stijl te vinden die anders is dan die van de normale kinderkleding wereld. Altijd met een knipoog en een vleugje humor.

Natuurlijk laat THE NEW kinderen wel kinderen zijn: ze houden ervan om meisjes te zien in mooie jurkjes die in bomen klimmen. Of jongens met open shirts en gescheurde jeans.

Sinds vorig seizoen is er een sportlijn toegevoegd aan het merk. THE NEW pure brengt 15 tot 20 stijlen in hoge kwaliteit die mode en sport samen brengen. Voor meiden en hun moeders.

Je kunt een bezoekje brengen aan THE NEW tijdens de Sunday School op 13 januari.

Contact via hello@thenew.dk of bel +45 61 28 30 23

2018-12-10T12:27:53+00:00