Petit Bateau’s digitale en interactieve Kerstverhaal voor kinderen

Op 125-jarige leeftijd kunnen we niet te serieus zijn …

Petit Bateau staat voor een speelse en vrolijke wereld die gericht is op alle generaties! Maar het merk houdt niet op bij het kleden van grote en kleine kinderen … Petit Bateau is er voor iedereen, en voor elke gelegenheid.

Het wordt koud, de lichten fonkelen in de stad, ramen zijn versierd met de mooiste decoraties. De feestdagen komen eraan en het is tijd om warme chocolademelk te drinken en samen bij de openhaard te zitten. En wat past daar beter bij dan een kerstverhaal met jouzelf als de held in de hoofdrol?

Het idee? Voor Kerstmis creëert Petit Bateau een eigen interactief verhaal en nodigt alle lezers elke week weer uit om het volgende hoofdstuk zelf te kiezen!

In november startte het verhaal op sociale media en op de website van Petit Bateau, daar volg je de twee helden, Lucie en Simon, terwijl ze op avontuur gaan in een betoverd bos. Een boom gemaakt van onderbroeken, een rivier van de welbekende gestreepte marinières… dit bos zit vol verrassingen en onze vrienden hebben jouw hulp nodig!

Om dit verhaal met jou als held te creëren, werkte Petit Bateau samen met twee kunstenaars uit de wereld van de kinderliteratuur: auteur Sébastien Chebret en illustrator Christophe Pernaudet.

Naast het bepalen van hoe het verhaal verloopt, kunnen kinderen en hun ouders creatieve tutorials, cadeaus en wedstrijden ontdekken online!

Zoals iedereen weet, vergeet de Kerstman niemand, dus het verhaal zal over de hele wereld beschikbaar zijn in zowel het Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Japans alsook in het Nederlands.

Dus, gooi de ankers los! Word kapitein van dit verhaal en zeil af naar de magische kerst van Petit Bateau.

Download hier de eerste aflevering van het Kerstverhaal

Over Petit Bateau

Het populaire Franse merk Petit Bateau staat bekend om de kwaliteit van zijn zuivere katoen, waarin kinderen en volwassenen al sinds 1893 gekleed gaan. Petit Bateau heeft de katoenen kinderslip uitgevonden en de body is uitgegroeid tot een stijlicoon voor alle generaties, van baby’s tot volwassenen overal ter wereld. De fijne materialen, met hun subtiele zachtheid en perfecte pasvorm, hebben een tijdloze aantrekkingskracht. De karakteristieke stijl van Petit Bateau ontstijgt de hectiek van de seizoenen. Dit Franse merk respecteert het individu en het milieu en heeft wereldwijd ongeveer 3000 mensen in dienst.

2018-12-10T12:43:43+00:00