Ontdek de kindermodemerken die 13 januari zullen deelnemen aan de Sunday School

Tijdens de derde Episode van de kindermodebeurs SundaySchool komen naast de bekende gezichten ook veel nieuwkomers.

Wij vinden het belangrijk een goed, maar ook vernieuwend aanbod te brengen.

Een kleine greep van nieuwe exposanten op SundaySchool zijn onder meer Little Indians, The New, Jacky Luxury, Moscow, Herschel en Australian. We zijn daar erg trots op en vinden het belangrijk een goed maar ook vernieuwend aanbod te brengen.

De consument zoekt steeds weer vernieuwing, vooral in de huidige markt. Daarom adviseert SundaySchool de kindermoderetailer om de merkenportefeuille steeds weer tegen het licht te houden. ‘Is mijn aanbod onderscheidend genoeg, en brengen mijn huidige merken een nieuwe collectie waar ik me in kan vinden. In de snel veranderende markt, met zowel online als fysieke aanbieders, is het een optie om ook wat kleinere, onbekendere merken toe te voegen om daarmee wat meer verrassend te zijn.’, aldus SundaySchool.

Of stop een deel van je inkoopbudget in artikelen die minder seizoens gevoelig zijn. Door het warme weer van dit jaar is het een hele uitdaging om voldoende te verkopen vóór de sale-periode, wellicht een idee om het gehele aanbod eens tegen het licht te houden. Wat te denken van toevoegingen zoals kindermake-up, boeken, speelgoed, meubeltjes of bijvoorbeeld gave kinderfietsen. Lifestyle als toevoeging kan zeer verrassend werken.”

Met nog 7 weken te gaan tot de Sunday School ….

Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig met extra ruimte creëren voor merken zodat we nog meer inspiratie kunnen bieden tijdens de Sunday School.  Hou de website in de gaten want dit zijn nog lang niet alle merken.  Dagelijks passen wij de lijst met merken aan die aanwezig zullen zijn op de Sunday School.

Ben je nieuwsgierig naar alle merken?  Ontdek ze nu  merken voor Sunday School 13 januari.

Binnenkort gaan we jullie weer meenemen in de sfeer van de nieuwe editie. Het gaat weer te gek worden…. maar dat verbaast je vast niks;-)

2018-12-12T00:00:56+00:00