Nine & Co stopt met NOP

Tijdens de vorige Sunday School was NOP één van de fantastische merken die hun nieuwe collectie op de catwalk showde. We waren opslag verliefd op de style en collectie van dit nieuwe merk.

We zijn dan ook verbaasd dat NINE & Co.het overkoepelende merk voor een aantal geselecteerde topmerken – kleding, home en sleep – voor zwangere vrouwen en kinderen tot ongeveer acht jaar stopt met NOP.

Het merk is er voor (toekomstige) moeders die het beste willen voor hun kinderen, een voorliefde hebben voor innovatie en het milieu en de maatschappij hoog in het vaandel hebben staan. Onder andere de merken Noppies, NOP, Queen Mum, Imps & Elfs, Supermom en Alvi behoren tot dit portfolio. Met meer dan duizend verkooppunten in meer dan 52 landen is NINE & Co. een van de grootste spelers op het gebied van moederschap en kindermode. Op het hoofdkantoor in Lelystad, Nederland, richt een team van toegewijde ontwerpers zich erop om de meest comfortabele en trendy items te creëren en te ontwikkelen. Altijd met een perfecte pasvorm en van hoge kwaliteit. Kijk voor meer informatie op www.noppies.com.

2018-12-10T12:41:07+00:00