Media 2018-05-08T13:41:03+00:00

MEDIA

28 april 2018

SundaySchool komt met nieuwe website en merken voor de tweede editie

De website van SundaySchool voor het aankomende seizoen staat online. De nieuwe editie zal nóg groter zijn en telt meer (internationale) merken. Ook zal er naast de nieuwste collecties aandacht zijn voor diverse ontwikkelingen in de retail en zullen er twee modeshows plaatsvinden. KIDS fashion mag vertelt je graag meer over de tweede editie van SundaySchool. (meer…)

20 april 2018

Vingino neemt deel aan de tweede editie van SundaySchool

De inschrijvingen voor de tweede editie van Sunday School zijn sinds vorige week mogelijk en dat hebben Stefan en Rob geweten. “We zijn werkelijk overdonderd door de grote belangstelling”

De tweede editie zal flink uitbereiden, naast deelnemers van de eerste editie zoals Levv, Frankie & Liberty, Ai&Ko, Tumble ’n Dry, DKNY, Bakerbridge, Geisha, Levi’s, Z8 en Looxs Revolution, hebben zich voor de tweede editie (meer…)

8 maart 2018

Vooruitblik Sunday School ‘Het belangrijkste is dat we de mensen inspireren’ [interview]

De voorbereidingen voor de tweede editie van kindermodevakbeurs Sunday School zijn al in volle gang. Wat kunnen we verwachten tijdens deze zomereditie? Bengels sprak met Rob de Vos, mede-oprichter van Sunday School.

Hoe kijk je terug op de eerste editie van Sunday School?

“Uitermate positief. Toen Market by Kleine Fabriek stopte kreeg Stefan Flint van agentschap Flint Brands vaak de vraag: (meer…)

17 januari 2018

Eerste SundaySchool zeer succesvol: kleine sfeerimpressie én geef je mening!

Afgelopen zondag heeft de kindermodebeurs SundaySchool haar intrede gemaakt. Het was een feestelijke opening waarbij veel partijen aanwezig waren. Ook KIDS fashion mag was erbij en wat was het gaaf! Vandaag delen wij dan ook enkele kiekjes en andere informatie van de kindermodebeurs in Utrecht. Daarnaast zijn we benieuwd of de beurs ook bij de retailer in de smaak is gevallen. Vul je de poll in? (meer…)

16 januari 2018

SundaySchool: de langverwachte boost voor de kindermodebranche

Toen Kleine Fabriek vorig jaar aangaf dat de kindermodebeurs ermee zou stoppen, zaten veel vertegenwoordigers met de handen in het haar. Waar kan je nu nog je collecties tonen en nieuwe inkopers aanspreken? Rob de Vos en Stefan Flint sprongen op zondag 14 januari 2018 met de nieuwe beurs Sunday School in het ontstane gat, met een overweldigend positief resultaat. “We hadden gehoopt dat het zou lukken, maar dit hadden we nooit verwacht.”

15 januari 2018

SundaySchool @ ‘de Fabrique’ in Utrecht

Eindelijk was de grote dag daar! De zondag van de SundaySchool was aangebroken. Een nieuwe kindermodebeurs, die voor het eerst gehouden werd. Je moet je voorstellen dat het als een verjaardag voelt. En dat jij dan de jarige bent. Althans…zo voelt het voor mij. Wij Shopaholiek bloggers waren van harte welkom op dit supergave evenement. (meer…)

9 januari 2018

Nieuwe kindermodevakbeurs Sunday School springt in gat Kleine Fabriek

Een nieuwe vakbeurs voor kindermode heeft het licht gezien, Sunday School. In januari hoeft de Nederlandse mode-agenda dan ook niet zonder een kindermodebeurs te doen, aangezien Market by Kleine Fabriek geen vervolg meer krijgt. FashionUnited sprak met mede-organisator Rob de Vos over het nieuwe evenement. (meer…)

20 december 2017

Organisatie SundaySchool: ‘We willen dat winkeliers vol met ideeën naar huis gaan’

De nieuwe kindermodebeurs SundaySchool die op 14 januari 2018 plaatsvindt, zit vol. Naast trends en nieuwe collecties van merken en leveranciers, staan er ook modeshows en een presentatie op het programma. Smaakt dit nu al naar meer? Mede-initiatiefnemer Rob de Vos: ‘Afgaande op de reacties van merken en retailers vervullen we zeker een behoefte.’

13 december, 2017

SundaySchool volgeboekt, deze merken zijn er te zien

Het is bijna zover, over slechts enkele weken op 14 januari zal kindermodebeurs SundaySchool van start gaan. Iedere week maakte KIDS fashion mag meerdere merken bekend die een stand hebben weten te bemachtigen op de beurs. Ook deze week zetten wij graag weer nieuwe namen voor je op een rijtje! (meer…)

24 november, 2017

Nieuwe merken op SundaySchool

Iedere week maken wij op KIDS fashion mag nieuwe merken bekend die zullen deelnemen aan kindermodebeurs SundaySchool. De aanmeldingen voor de beurs die op 14 januari 2018 plaatsvindt, blijven binnenstromen. Vandaag weer een aantal merken die een eigen stand krijgen op de kindermodebeurs.

15 november, 2017

Meer deelnemers bekend én een gastspreker op SundaySchool

Vorige week schreef KIDS fashion mag dat de eerste tien deelnemers inmiddels bekend zijn gemaakt. Ook deze week mogen wij weer tien merken bekendmaken en daarnaast zal er duidelijk worden wie

10 november, 2017

Kindermodebeurs SundaySchool maakt eerste tien namen bekend

De kindermode- en lifestylebeurs SundaySchool werkt naar een vast programma toe. Zo hebben ruim dertig merken hun deelname bevestigd en zal blogger Manon Laarhoven (JustbyManon) de modeshows organiseren.

9 november, 2017

Deze merken staan op kindermodebeurs SundaySchool

Het programma van de nieuwe kindermode- en lifestylebeurs SundaySchool krijgt steeds vastere vorm. Inmiddels hebben 30 merken hun deelname toegezegd en kindermodeblogger Manon Laarhoven organiseert de modeshows.

3 november, 2017

Veel animo voor kindermodebeurs SundaySchool

Het gaat goed met de voorbereiding van SundaySchool. Tot op heden hebben al meer dan 25 merken zich aangemeld voor de kindermodebeurs die op 14 januari 2018 plaatsvindt in Maarssen.

november 3, 2017

SundaySchool gaat samenwerking aan met JustbyManon

De eerste voorbereidingen van SundaySchool zijn in volle gang. Zo staat er onder andere een mooie samenwerking met blog JustbyManon op de planning die groots zal worden aangepakt. KIDS fashion mag sprak met de blogster over haar aankomende modeshow.