Make-A-Wish Nederland x SundaySchool

Ieder kind heeft een allerliefste wens. Een wens die het verschil maakt. Weer kind kunnen zijn en geen patiënt. Het moment waar op zorgen worden vergeten en geluk en positiviteit voorop staan.

Make‑A‑Wish Nederland vervult sinds 1989 de liefste wensen van kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Dat doet Make‑A‑Wish Nederland niet voor niets. In al die jaren is gebleken dat voor het wenskind en zijn/haar familie een wensvervulling onvergetelijk is. Het laat het kind weer gewoon kind zijn in plaats van patiënt en maakt het hele gezin sterker voor hun toekomst. De afgelopen jaren heeft Make‑A‑Wish Nederland al vele duizenden wensen vervuld en daarmee de eigen kracht van deze kinderen en jongeren aangewakkerd. Niet de ziekte, maar het kind en/of de jongere zelf staat centraal en dat maakt de wens tot een unieke beleving.

Voor de derde editie van SundaySchool heeft de kindermodebeurs een actie opgezet voor het goede doel Make-A-Wish Nederland. Wij vinden het goede doel perfect bij de beurs aansluiten.

‘Kindermode is toch een stukje beleving en emotie, we vinden dat we wat terug moeten doen.’

Niet alleen op financieel gebied zal SundaySchool de organisatie ‘Make-A-Wish Nederland steunen, ook geven wij de merken en de detaillisten de kans om dat samen met ons voor Make-A-Wish Nederland te doen.

Als je  nu een online kaartje koopt, krijg je direct de mogelijkheid om een donatie te doen aan het goede doel. Dit bedrag kan liggen tussen de €2,50 en de €250 euro. Het eindbedrag zal SundaySchool verdubbelen en de cheque  voor Make-A-Wish Nederland zal overhandigd worden aan het eind van de modeshow op 13 januari aanstaande.

Wil je alvast tickets kopen en/of een donatie doen? Dat kan via deze link.

Samen met de bezoekers en de merken van SundaySchool hopen wij dat er nu en in de toekomst nóg meer hartenwensen van zieke kinderen mogen uitkomen.

2018-12-12T00:03:24+00:00