LITTLE LABEL

Little Label is een Nederlands merk en ontwerpt prachtige katoenen basics voor baby’s en kids. We ontwerpen kwalitatieve basics in pure en zachte materialen, in prachtige trendy kleuren met subtiele details. Must-haves basics voor de garderobe van elk kind. At Little Label we just love basics!

THE ULIMATE SOFTNESS

De items van Little Label zijn zo ontworpen dat kids ze elke dag willen dragen. Een stijlvolle collectie basics, underwear en sleepwear voor newborn baby’s tot kinderen van 14 jaar. De kwalitatieve basics zijn gemaakt van de allerzachtste katoen, in modieuze kleuren en prints met een perfecte pasvorm. Trendy en verfijnd tegelijkertijd.

WE CARE

We focussen op duurzaamheid, dit betekent dat de gehele newborn collectie is gemaakt van organic katoen. Praktische basics die door duurzaam ontwerp en goede kwaliteit, zo lang mogelijk meegaan. Een doorlopende collectie die, ongeacht het seizoen, altijd op voorraad is.

COLLECTION

In de afgelopen 15 jaar is Little Label uitgegroeid tot een merk met een complete collectie basics: underwear, sleepwear, newborn basics en een uitgebreide kids collectie.

We geloven ‘happy kids make happy moms’.

Laat je inspireren op www.littlelabel.nl

contactpersoon: Evi van Zelst

e-mail: sales@littlelabel.nl

telefoon: 020 – 7860961