Julien Maze

Vaders in kindermode. Iedereen mag meespelen bij nieuw kindermodemerk Julien Maze.

Over Julien Maze

Het begon allemaal met veel vragen toen wij voor het eerst kinderen kregen.

Hoe kies ik dagelijks een outfit uit voor mijn kinderen?

Waar vind ik kwaliteitskleding die niet bedekt is met eenhoorns en dinosaurussen?

Waarom toch al die glitters, tutus en pailetten?

Waarom kan mijn zoon geen roze dragen?

en waarom ziet de meeste duurzame kleding eruit zoals het klinkt?

We konden het antwoord niet vinden, dus we hebben het antwoord gecreëerd: Julien Maze .

Een premium streetwear merk, exclusief voor kinderen. Julien Maze is gebaseerd op de regels van de openbare basketbalvelden wereldwijd. Iedereen is welkom. Ongeacht geslacht, kleur of achtergrond.

So cool

Los van die vragen, mooie woorden en waarden, moeten de kleren voor de 2-10 jarige jongens en meiden natuurlijk vooral ook comfortabel en cool zijn. En dat zijn ze. De kleding komt niet uit sprookjesland, maar gemaakt in Portugal van 100% katoen (GOTS gecertificeerd) en gemaakt met extra aandacht.

Julien Maze, is opgericht in 2018 door topsporter en international Worthy de Jong (30), het creatieve talent en Gerwin Dors (34), de team captain.

Website: www.julienmaze.com

Email: info@julienmaze.com