JOY. the muse stopt

Na het seizoen zomer 2019 zal JOY. the muse, de meidenlijn van dameslabel Penn & Ink, stoppen met haar activiteiten.

Een zeer moeilijke, maar weloverwogen en noodzakelijke stap. Het team van JOY. the muse heeft 5 seizoenen lang vol energie gewerkt aan een mooi kindermerk.

Helaas hebben zij, ondanks hun gedrevenheid en creativiteit, hun doelstellingen niet kunnen halen. Ondanks de positieve geluiden die ze ontvangen, verwachten ze in deze moeilijke markt die doelstellingen ook niet binnen een verantwoorde termijn te kunnen behalen.

Ze zijn trots op iedereen die heeft bijgedragen aan en heeft geloofd in het merk. Dit geldt voor mensen achter het merk, de collega’s, partners, fabrikanten en klanten.

De zomer 2019 collectie zal uitgeleverd en ondersteund worden, maar er zal geen verkoop van een winter 2019 collectie meer plaatsvinden.

Vanzelfsprekend zal het team van JOY. the muse zorgdragen voor een uiterst correcte afwikkeling voor hun mensen, partners, fabrikanten en klanten.

2018-12-10T11:53:37+00:00