Het merk richt zich op tieners welke geen ‘echte’ kinderkleding meer aan willen. Ze identificeren zich met jongvolwassenen en zijn op zoek naar street fashion gecombineerd met jeans voor een betaalbare prijs. Dit is Grunt!

Het Deense merk richt zich op tieners tussen 8 t/m 16 jaar en is volledig geïnspireerd op street fashion. Zowel de meiden als jongens collectie kent een hoge mate van pure jeans expressie gecombineerd met seizoensgebonden accessoires.

Alle jeans worden geleverd in Inch maten en de tops in XS-XL maatvoering. Dit benadrukt wederom de eigen identiteit van deze doelgroep. Voordelen voor u als klant zijn de mix & match collectie, marketing ondersteuning, B2B webshop, verschillende collecties en leveringen per seizoen.

Verkoopagent: Mauriks Mode Agenturen

www.mauriksmodeagenturen.nl