Gooi het inkoopbudget voor winter 2019 omhoog en hou alvast wat meters in je winkel vrij want G-Star het grootste denim brand van Nederland gaat een kinderkleding collectie uitbrengen!

Word jij bij alleen die gedachte al enthousiast? Of ben je benieuwd of jouw favoriete item uit de G-Star collectie misschien straks ook wel voor kinderen verkrijgbaar is. Dan maken we dit nieuwtje nog specialer…

Exclusief tijdens de kindermode beurs SundaySchool presenteert het denimmerk G-Star de kinderkledinglijn in samenwerking met de Franse Kidiliz Group.

Kleuters, tieners en pubers get ready want de G-Star kinderkleding lijn zal vanaf juli 2019 voor jongens en meisjes in de leeftijd van 3 t/m 16 jaar verkrijgbaar zijn.