BLOG 2018-07-14T16:51:06+00:00

Sundayschool the 2nd Episode

#IT’S ALWAYS SHOWTIME….

Door: Renate Bulte

Op zondag 1 juli jl. vond de tweede editie van de kindermodebeurs SundaySchoolplaats in de Fabrique, evenementen locatie te Utrecht!

Een aantal weken daarvoor werd ik uitgenodigd door 1 van de organisatoren, Rob de Vos, om te participeren in het team van de SundaySchool. Ik had namelijk tijdens de eerste editie foto’s gemaakt en een persoonlijk blog geschreven, dat erg gewaardeerd werd. En bij deze werd ik dus officieel uitgenodigd om dit weer te doen. Weet je wat er gebeurde op dat moment met mij? Je ziet het altijd in tekenfilms, maar hoe leg je zoiets uit? Je blijft kalm, maar van binnen ga je helemaal uit je dak. En vervolgens zei ik “ja wat leuk, dat wil ik wel doen.”

(meer…)

Mijn naam is Renate Bulte. Sinds 3 jaar werk ik als ZZPER onder de naam Talk About Style. Ik ben moeder van drie zoons. In mijn dagelijks leven fotografeer ik heel veel, schrijf ik graag blogs en werk ik samen met leuke winkels en mooie merken. Kindermode is mijn grote passie!

En als je het hebt over Kindermode en een fantastische beurs, dan heb ik het over de SundaySchool! Nog nooit eerder had ik een uniek concept als die van SundaySchool meegemaakt. Mijn enthousiasme was zo groot, dat ik er de eerste editie uiteraard bij was. Ik maakte foto’s die de sfeer vast zouden leggen en schreef een blog over mijn beleving van die dag. Dit bleef niet ongemerkt. Want tijdens de voorbereidingen van de 2e editie, werd ik officieel uitgenodigd om member van het team SundaySchool te worden.

Nou…daar hoefde ik natuurlijk niet over na te denken! JA, was hierop mijn antwoord. En ik beloof jullie plechtig om altijd mooie foto’s te blijven maken en iedereen naar de SundaySchool  te krijgen, na het lezen van mijn blogs hierover.

Groetjes Renate,

Talk About Style