An eco-world of colour and fun!

Maxomorra vier 10-jarig bestaan met non-clothing lijn!
Maxomorra bestaat 10 jaar en dat viert dit kleurrijke label met een tijdelijke jubileum collectie. De non-clothing lijn is helemaal uitgevoerd in de stijl zoals je dat gewend bent van Maxomorra; kleurrijk en speels.
De jubileum collectie (tijdelijke lijn) bestaat uit een memory spel, kleurboek, posters, verjaardagskaarten en bordjes & dienbladen. Alle producten zijn gebaseerd op het alfabet waardoor het voor kinderen ook gelijk een leuke, eerste kennismaking is met de letters van het alfabet.
De creativiteit en fantasie wordt geprikkeld door het kleurboek met aansprekende kleurplaten van olifanten, ridders en unicorns. Bij iedere kleurplaat hoort een bijbehorende letter. Voor je het weet, zeg je zo het ABC op!
Het memory spel is favoriet bij veel kinderen. Met de kleurrijke en speelse afbeeldingen valt het memory spel van Maxomorra zeker in de smaak. Spelenderwijs leren kinderen het alfabet en Engelse woordjes.
Over Maxomorra
Maxomorra is een voorloper op het gebied van duurzaamheid. Vanaf het begin zijn zij GOTS gecertificeerd, het strengste keurmerk op het gebied van duurzaamheid. De hele collectie wordt niet alleen geproduceerd met biologisch katoen, maar ook zorgt Maxomorra voor een leefbaar loon (in plaats van een minimumloon) voor de medewerkers in de fabriek in India.
De kleding is verkrijgbaar voor jongens en meisjes in maat 50/56 t/m 134/140.
2018-12-10T12:57:46+00:00